Blogg

Spanienresa 14-18/6

Fredag förmiddag fick Norrie & jag skjuts till Landvetter av pappa. Lite snabb rastning innan vi checkades in. Kändes lite i hjärtat att sätta Norrie i buren inför flygresan,men jag vet ju att hon är trygg i sin bur.

Väl framme i Alicante,mötte Lotta oss på flygplatsen. Lite varmare där än hemma. Efter en stunds biltur var vi hemma hos Lotta & alla hennes hundar. Där var också Jack. Ytterligare besök var redan på plats,det var Linn fr Norge & hennes Dille (saluki) som också skulle med på utställning.

Tidigt lördagmorgon begav vi oss till Castellon som låg ca 22 mil fr Lotta. Utställningsplatsen var som en stor parkering med tak över,mao hade vi skugga hela dagen och det var riktigt behagligt.Fashinerande var att alla som ville ha ström till sina fönar och annat hade tillgång till detta.Annat än i Sverige det......

Både Lotta, Linn & jag var mer än nöjda med våra reultat för helgen!! Norrie´s resultat finns att se under "utställning".

På kvällen var vi ute och åt gott,sedan blev det en hotellnatt.

Väl tillbaka i Castalla på söndagkväll åt vi riktigt god mat på kinesrestaurang,sen somnade vi gott.Måndag blev en liten "mellan"-dag. Linn skulle åka hem och jag tog det lite lugnt. På kvällen kom Marie Rosenqvist(Änghagens Kennel) & Familj på besök. Det blev lite hundsnack och trimtips.

Tisdagen kom.....och det blev dax för Norrie & mej att styra kosan mot Sverige igen. STORT Tack till Lotta & Jack för deras gästfrihet.