Blogg

Bakåt och framåtblick!!

Nu var det återigen ett tag sedan jag uppdaterade hemsidan.

Det är den tiden på året som det är ganska stiltje och inte händer så mycket.

I början av januari hade jag en liten sheltieträff här,det var jättetrevligt, även om jag i efterhand önskade att vi hade haft mer tid.......

Det var ett relativt stort gäng som samlades, 10 personer & 15 hundar!! Vi började med lite glögg & pepparkakor. Sedan tog vi en promenad i skogen och alla hundar var lösa förutom Findus som tenderar att sticka i det området vi gick. Inget gruff från någon av hundarna, det var blandat hanar, tikar, kastrater & valpar. 

Sedan smakade det gott med lite lunch innan vi stack upp till Skaraborgs Hundarena för lite träning. Smidigt att ha en uppvärmd träningshall på nära avstånd!! Alla tränade lite av det de ville, agility,lydnad,socialträning och lite passivitet. Alla mina valpar i senaste kullen,förutom Thea som bor i Norrland var närvarande. Riktigt roligt att se dem alla. Efter detta avslutades dagen. Hoppas att detta kan bli något av en årlig tradition.

Detta var lite av en bakåtblick...... Framöver så ser jag fram emot utställningssäsongen,framförallt med Tindra & Velvet. Kommer kanske ställa Norrie någon gång oxå.

I maj ska Boel & Cissi ha sheltieträff i Åsa,det ser vi fram emot!!

Jag planerar oxå för en kennelträff 1 augusti för mina 2 kullar. Då är A-kullen 22mån & B-kullen dryga 13 mån. Hoppas att så många som möjligt kan komma!!

 

Detta året kommer även att kantas av en del hästutställningar mest på shetlandssidan.Naturligtvis ska både Chili & Joy visas på premieringen och ev gå 3-årstestet.