Blogg

Uppdatering 19 nov

Jaha,då var det dax för en liten uppdatering!

Uppfödarträffen i slutet av september var mkt intressant,lärde mej en del matnyttigt ang parning,insemination och fertilitet. Tack för det Agria & Skaraborgs Kennelklubb.

4nov åkte Britt;Eva,Marie och jag till Växjö på utställning. Hundarna som var med var Malte,Tilly & Norrie. Det var en trevlig dag med mkt skratt & hundsnack. Hur det gick kan ni läsa på "utställnings-sidan"!! Nästa utställning blir en inoff den 29dec i Kvänum & 4 jan i Göteborg.

I fredags styrde sheltiegänget & jag kosan till Åsa på Humlebyns kennel i Lindome.Där väntade massage för Findus, Mick & Wera. Killarna tog det hela med stor ro......medans Fröken Wera minsann tyckte att det var rätt onödigt  att ligga på sidan. Men det tog inte många sekunder så var även hon med på noterna,åtminstone till 95%. Sen fick tjejerna följa med och titta på Åsas får, Norrie tyckte att de var väldigt intressanta. Även en kort sväng på en äng hann vi med. Icke att förglömma fika med mkt sheltiesnack.Tiden bara rusar iväg när man har intressanta ämnen att tala om. Efter en snabbvisit på Ikea,å en sväng till mormor styrde vi hemåt. Det blev en lugn fredagkväll då alla hundarna låg helt utslagna i huset. Nellie var ochså trött efter en heldag hos Familjen Pettersson/West.